Adevarul

Despre noi

Descopera

Povestea mea

Buna!
Bine ai venit pe site-ul oficial al salonului.
Ma numesc Adina și sunt creatoarea acestui proiect, de care sunt extrem de incantata, dar și tehnician de gene, stilist de sprâncene și Machior.Venind din alt oraș in anul 2016, am decis ca trebuie sa ma afirm aici, așa ca am început cursurile de make-up, extensii de gene și stilizare sprâncene.

Din anul 2017

am început sa lucrez câte puțin, iar in Ianuarie 2018 am avut curajul sa îmi deschid un mic studio. Dupa un an și jumătate am decis ca este cazul sa trec la un alt nivel, așa ca in Septembrie 2019 am deschis un salon mult mai mare, cu servicii complete de înfrumusețare. Am lângă mine o echipa talentata, serioasă și iubitoare de bun gust.

Am pasit in salonul Adinei dupa ce am privit cateva poze cu ea, si m a inspirat! Un om frumos cu totul, rabdator si profi! Te as alege in orice moment! Felicitari fata minunata! <3

Diana Drăgan

Recomand tuturor, fara doar si poate, serviciile Fabulash! Adina este un om minunat si talentat, iubeste ceea ce face si acest lucru reiese din rezultatele impecabile obtinute de fiecare data. Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, satisfactia e garantata! Felicitari!!!

Hong Liliana

O recomand pe Adina cu tot dragul ❤ O persoană serioasă, care deși are foarte multă experiență, nu se grăbește și acordă multă atenție clientelor. In plus, este o persoană cu care ai ce discuta, este foarte drăguță și amabilă. 5/5 stele, cu siguranță.

Larisa Musei

Indemanare

Experienta

Inca din 2016 cand am inceput sa lucrez la visul meu am acumulat experiente si aptitudini din domeniul frumusetii pe care astazi le pun in aplicare cu multa pasiune. Aptitudinile dobandinte pana acum provin din:

2016 Curs de baza Make-up Scoala de make-up Ramona Chirița 0
2016 Masterclass Sinziana Iaru 0
2017 Curs de baza extensii gene Ilashes School 0
2017 Curs Russian Volume Ilashes School 0
2017 Masterclass Smirnova Marianna “2D-12D Volume” 0
2017 Masterclass Inglot 0
2018 Laminare gene si Lash Botox Ilashes School 0
2018 Masterclass Apropo Makeup Academy 0
2018 Lash Masters Conference 0
2018 Curs stilizare sprâncene/Henna Brow 0
2019 MasterClass Make-up Nataly Frekautsan 0
2019 Curs Online de stilizare a sprancenelor by Lora Muzyka 0