Tratamente faciale

Tratamente faciale

Vrei ca tenul tău sa arate perfect in fiecare zi?
Specialistul nostru te va sfătui in alegerea terapiei sau pachetului potrivit.

Îți punem la dispoziție următoarele:

✨Mezoterapie
Mezoterapia este o procedură de foarte mare importanţă în tratamentul unor afecţiuni dermatologice/ estetice precum: alopecia (căderea părului), celulita/ adipozităţile localizate (lipoame), vergeturile, cearacănele, cicatrici postacnee sau terapia regenerativă a tegumentului de la nivelul feţei, decolteului sau dosul mainilor.

✨Microdermabraziune
Este o terapie in urma căreia:
-tenul este curatat si devine mai luminos
-acneea este ameliorata si tratata
-sunt eliminate petele, punctele negre si cosurile
-ridurile sunt estompate
-are loc regenerare celulara si tisulara
-cicatricile sunt uniformizate (cele superficiale)
-pielea produce mai mult colagen si elastina
-imbunatateste elasticitatea pielii
-pielea se hidrateaza mai rapid natural
-reface tenul afectat de soare
-zonele decolorate sunt uniformizate cu restul tenului
-regenereaza si intinereste tenul
trateaza keratozele
-tecomandata o data pe luna

✨Terapia cu oxigen baric
Are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură şedinţă acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine au fost anulate, iar cele adânci au cedat şi ele, s-au mai relaxat, cearcănele au dispărut ca prin minune. Şi în cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.

✨Radiofrecvența faciala

La nivel facial, radiofrecvența netezește și uniformizează ridurile, întinerește tenul prin creșterea producției de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvența îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință.

✨Vacuum facial

Terapia vacuum dă rezultate remarcabile și în tratarea problemelor de la nivelul feței și a gâtului, în special la înlăturarea bărbiei duble și a gușei. Pe durata ședinței de vacuum se produce o delicată exfoliere a pielii, îndepărtându-se celulele moarte, tenul rămânând catifelat şi luminos.
Care sunt rezultatele finale ale vacuumului facial? Un lifting profund, slăbirea bărbiei duble, drenaj limfatic pentru ochii încercănaţi şi cu pungi.
Printre alte beneficii ale vacuumului facial, în şedinţe de 15 minute, sunt amintite redarea fermității și reconturarea pielii gâtului, probleme ce apar concomitent cu înaintarea în vârstă.

✨Terapia faciala cu Ultrasunete
Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice si chimice. Datorita acestor efecte tesuturile sunt solicitate mecanic sub forma de micromasaj intern si se incalzesc, suferind reactii chimice favorabile organismului.

✨Masaj facial tehnica spaniola

Relaxează-te și in același timp, beneficiază de un efect de lifting, datorită masajului spaniol.
Etapele ședinței:-demachiere
-tonifiere
-gomaj
-masaj
-aplicare ser, masca, crema.

Acesta tehnica este cunoscuta pentru rezultate remarcabile de lifting, conturare a fetei, fără alte proceduri.

Date

November 24, 2015

Category

Light